100 % kauraa, 100 % makua!


Herkän vatsan uusi ystävä löytyy nyt kauppojen pakastealtaista! Valmiiksi halkaistu palaleipä sopii mainiosti paahdettavaksi ja herkullisten voileipien tekoon. Leivässä on puhdasta kauraa kolmessa eri muodossa: puffattuna, hiutaleina ja jauhona. Runsaskuituinen, gluteeniton leipä on 100 % kauraa eikä sisällä lainkaan vehnätärkkelystä.

Pakkaus sisältää neljä 80 gramman valmiiksi halkaistua palaleipää.

 

 

 

Provena on nyt osa Elovena-tuoteperhettä!
Gluteenittomasta kaurasta valmistetut Provena-tuotteet ovat nykyisin osa suomalaisten rakastamaa Elovena-tuoteperhettä. Itse tuotteet ovat samoja tuttuja ja turvallisia kuin ennenkin – ne ovat erinomaisia maultaan, rakenteeltaan ja ravitsemuksellisilta arvoiltaan ja maistuvat kaikille. Elovena on Suomen arvostetuin kaurabrändi. Elovena – saa syödä.


 

Tiesitkö tämän kaurasta?

Kaura on todellinen terveyspommi ja suomalaista superfoodia parhaimmillaan. Kauralla on monia hyviä terveysvaikutuksia, kuten:

Kaura on hyväksi vatsalle: Kauran kuidut hellivät vatsaa. Liukenemattomat kuidut ehkäisevät hyvin myös ummetusta, sillä ne nopeuttavat ruokamassan kulkua suolistossa. Kaura sopii myös vatsavaivoista kärsiville ja ärtyvän suolen oireyhtymästä kärsivien FODMAP-ruokavalioon.

 Gluteenittomista viljoista runsaskuituisinta on kaura. Kuitu tasaa verensokeria.

 Kaura sisältää tasapainoisessa suhteessa proteiinia, hiilihydraatteja ja rasvaa ja täydentää hyvin myös kasvissyöjän ruokavaliota.

 Kaura sopii vähähiilihydraattiseen ruokavalioon, sillä yksi annos kaurapuuroa sisältää noin 22 grammaa hiilihydraatteja.

 Kaura on hyväksi sydämelle: kaurassa on runsaasti liukenevaa beetaglukaania, joka vähentää kolesterolin imeytymistä elimistöön.

 Kaurahiutaleet ovat täysjyväviljaa eli ne sisältävät jyvän kaikki ravintorikkaat osat.

 Kaura sopii kaikille hyvinvoinnistaan huolehtiville osana terveellistä ruokavaliota ja elämäntapaa.