kesäinen brunssi

Kesällä koko Suomea hemmotellaan pitkillä päivillä ja aurinkoisilla aamuilla. Mikä olisikaan ihanampaa kuin juhlistaa vuoden parasta aikaa kesäisellä brunssilla! Kauniiden päivien lisäksi ruuanlaittoon innostavat parhaimmillaan olevat marjat ja vihannekset. Poimi Provenan parhaat vinkit kesäbrunssiin!

tuoreet marjat ja hedelmät1. TUOREET MARJAT JA HEDELMÄT

Vaikka mehevät mansikat ja mustikat maistuvat ihanilta sellaisinaan, niitä kannattaa hyödyntää nyt myös ruuanlaitossa. Poimi itse tai osta torilta sesongin tuoreimmat hedelmät ja marjat ja nauti niistä puurossa, smoothiessa ja piirakassa.   

 

 

Nauti brunssi ulkona2. NAUTI BRUNSSI ULKONA

Kukapa haluaisi istua sisällä auringon paistaessa ulkona? Kata siis brunssi ulos! Nautitpa brunssisi mökin terassilla, kerrostalon tuuletusparvekkeella tai rantakallioilla, huomaat, kuinka ruoka maistuu aina parhaimmalta ulkona. 

 

 

poimi kesäkukkia3. POIMI KESÄKUKKIA

Piristä kesäistä brunssikattausta luonnonkukilla! Kerää kimppu maljaan, solmi seppele kruunuksi päähän tai koristele leivonnaiset ja salaatti kukilla.

 

 

 

ruokaa luonnosta4. RUOKAA LUONNOSTA

Luonto on täynnä herkullisia makuja kesällä! Poimi salaatin joukkoon voikukkaa, piristä smoothieita tuoreilla yrteillä tai levitä leivälle kuusenkerkkävoita! Puhtaat maut yllättävät raikkaudellaan.