hellpo brunssi

Provenan puhdaskauraa sisältävillä, monikäyttöisillä tuotteilla herkullinen brunssi onnistuu myös ex tempore! Nappaa vinkit nopeaan brunssiin ja nauti.

 

panosta muutamaan ruokalajiin1. PANOSTA MUUTAMAAN RUOKALAJIIN

Ihana brunssi ei tarkoita aina pitkää buffetpöytää. Muutamalla herkullisella reseptillä ja kauniilla kattauksella onnistut luomaan maukkaan ja tyylikkään brunssipöydän.  

 

 

Hyödynnä tuotteita monipuolisesti2. HYÖDYNNÄ TUOTTEITA MONIPUOLISESTI!

Kun sovellat yhtä tuotetta moneen, säästyt vähemmällä myös kauppareissulla. Lisäksi pienillä muutoksilla kattauksessa saat näyttävämmän ilmeen brunssipöytään. Esimerkiksi tuttu jogurttimysli näyttää heti upealta, kun asetat sen kauniisti maljoihin. 

 

leivät taipuvat moneen3.LEIVÄT TAIPUVAT MONEEN!

Tee muhkeista viipaleleivistä ihanat herkkuleivät maukkailla täytteillä. Kokeile leivälle kylmäsavulohta, tuorejuustoja, viikunaa tai avokadoa! Yli jäävistä leivistä paistat pannulla salaattiin rapeat krutongit.

 

 

Kuitua kaurahiutaleista puuroon ja smoothieen4. KUITUA KAURAHIUTALEISTA PUUROON JA SMOOTHIEEN!

Provenan Gluteenittomista kaurahiutaleista saat paitsi herkullisen tuorepuuron myös lisäkuitua smoothieen ja puuroon! Kaurainen tuorepuuro syntyy nopeasti, vaikkapa pakastemarjoilla maustettuna. Smoothieen kauran kaveriksi sopivat raikkaat marjat ja hedelmät. 

 

muffinit mixillä5. MUFFINIT MIXILLÄ!

Onnistuneen brunssin kruunaat herkullisella kahvihyvällä. Kokeile Provenan gluteenitonta Suklaamuffinssimixiä, josta valmistat taivaallisen suklaiset muffinit pienellä vaivalla!