Gluteeniton banaani-suklaakakku

Over 60 mins
Noin 15 palaa
Rate it:
Mean 4, rated 8 times
Gluteeniton banaani-suklaakakku
Gluteeniton banaani-suklaakakku

Ingredients:

2banaania
100 gtummaa suklaata
2 1/2 dlProvena Gluten Free Baking Flour with Oats
1/2 dlmantelijauhetta
1 tspsoodaa
1/2 tspleivinjauhetta
100 gSunnuntai Leivontamargariini
2 1/2 dlsokeria
2munaa
1 dlkermaviiliä

Kuorrutus:

75 gtummaa suklaata
25 gSunnuntai Leivontamargariini
2 tbspkermaa

Recipe:

KAKKUTAIKINA:

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  2. Kuori ja soseuta banaanit joko sauvasekoittimella tai haarukalla.
  3. Rouhi suklaa veitsellä isoiksi paloiksi.
  4. Yhdistä kuivat aineet keskenään.
  5. Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri.
  6. Lisää joukkoon munat yksitellen.
  7. Lisää joukkoon banaanisose ja kermaviili, sekoita hyvin.
  8. Lisää kuivat aineet ja suklaapalat.
  9. Kaada taikina voideltuun noin 1,5 litran vetoiseen suorakaiteen muotoiseen vuokaan.
  10. Paista uunin keskitasolla noin 45 minuuttia.
  11. Anna kakun jäähtyä ennen kuorruttamista.

SUKLAAKUORRUTUS:

  1. Sulata mikrossa tai kattilassa kaikki kuorrutuksen aineet.
  2. Levitä kuorrutus kakun päälle. 
  3. Koristele haluamallasi tavalla.

KAKKU ON PARHAIMMILLAAN SEURAAVANA PÄIVÄNÄ.

Try also these

Our products used in this recipe

Comments:

Add comment
Add comment

Nickname
Message