Gluteenittomat kirsikka-mantelipullat

Over 60 mins
(15 kpl)
Rate it:
Mean 4, rated 5 times
Gluteenittomat kirsikka-mantelipullat
Gluteenittomat kirsikka-mantelipullat

Ingredients:

Voiteluun:

munaa

Pinnalle:

säilykekirsikoita, mantelirouhetta

Recipe:

  1. Lämmitä maito +42-asteiseksi (reilusti kädenlämpöiseksi).
  2. Lisää maitoon muna, sokeri, kardemumma, suola, pehmeä margariini tai Juokseva Sunnuntai. Sekoita kuivahiiva jauhoseokseen ja lisää taikinanesteeseen. Sekoita taikina puuhaarukalla tasaiseksi.
  3. Kaada taikina voideltuun, suorakaiteen muotoiseen (noin 30 x 20 cm) uunivuokaan. Levitä taikina tasaiseksi jauhotetun käden avulla tai lastalla.
  4. Anna kohota liinan alla lämpimässä ja vedottomassa paikassa noin 30 minuuttia.
  5. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  6. Voitele leivonnainen munalla ja jaa taikinapyörällä neliöiksi. Paina jokaisen neliön keskelle kirsikan puolikas. Koristele mantelirouheella.
  7. Paista uunin alatasolla noin 20 minuuttia.

Try also these

Our products used in this recipe

Comments:

Add comment
Add comment

Nickname
Message