Kauracashewtoscapiirakka

Under 60 mins
(12-16 palaa)
Rate it:
Mean 4, rated 2 times
Kauracashewtoscapiirakka
Kauracashewtoscapiirakka

Ingredients:

100 gSunnuntai Leivontamargariini
2 dlProvena Gluten Free Baking Flour with Oats
1 tspleivinjauhetta
2munaa
1 1/2 dlsokeria
1/2 dlkermaa

Kuorrutus:

2 dlcashewpähkinöitä
1 dlsokeria
2 1/2 tbspProvena Gluten Free Wholegrain Oatflour
1 dlkermaa

Recipe:

Ohje:

  1. Laita leivinpaperi irtopohjavuoan (noin 22 cm) pohjalle. Rasvaa ja jauhota vuoka. Voit käyttää jauhotuksessa esimerkiksi Provenan Isoja Kaurahiutaleita tai gluteenittomia korppujauhoja. 
  2. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  3. Sulata margariini.
  4. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe.
  5. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon jauhoseos, sekoita varovasti. Lisää joukkoon rasva ja lopuksi kerma.
  6. Kaada taikina vuokaan ja paista kakkua uunin alaosassa noin 20-25 minuuttia.
  7. Valmista kuorrutus. Voit halutessasi puolittaa pähkinät. Sekoita kaikki ainekset paitsi pähkinät kattilassa. Kuumenna varovasti koko ajan sekoittaen, kunnes seos sakenee. Lisää pähkinät.
  8. Ota kakku pois uunista ja laita nosta uunin lämpötilaa 220 asteeseen.
  9. Levitä kuorrutus kakun päälle ja paista kakkua uunin keskitasolla vielä noin 10 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Try also these

Our products used in this recipe

Comments:

Add comment
Add comment

Nickname
Message