Kesällä koko Suomea hemmotellaan pitkillä päivillä ja aurinkoisilla aamuilla. Mikä olisikaan ihanampaa kuin juhlistaa vuoden parasta aikaa kesäisellä brunssilla! Kauniiden päivien lisäksi ruuanlaittoon innostavat parhaimmillaan olevat marjat ja vihannekset. Poimi Provenan parhaat vinkit kesäbrunssiin!
1. TUOREET MARJAT JA HEDELMÄT
Vaikka mehevät mansikat ja mustikat maistuvat ihanilta sellaisinaan, niitä kannattaa hyödyntää nyt myös ruuanlaitossa. Poimi itse tai osta torilta sesongin tuoreimmat hedelmät ja marjat ja nauti niistä puurossa, smoothiessa ja piirakassa.
2. NAUTI BRUNSSI ULKONA
Kukapa haluaisi istua sisällä auringon paistaessa ulkona? Kata siis brunssi ulos! Nautitpa brunssisi mökin terassilla, kerrostalon tuuletusparvekkeella tai rantakallioilla, huomaat, kuinka ruoka maistuu aina parhaimmalta ulkona.
3. POIMI KESÄKUKKIA
Piristä kesäistä brunssikattausta luonnonkukilla! Kerää kimppu maljaan, solmi seppele kruunuksi päähän tai koristele leivonnaiset ja salaatti kukilla.
4. RUOKAA LUONNOSTA
Luonto on täynnä herkullisia makuja kesällä! Poimi salaatin joukkoon voikukkaa, piristä smoothieita tuoreilla yrteillä tai levitä leivälle kuusenkerkkävoita! Puhtaat maut yllättävät raikkaudellaan.