Små dessertkex med färskost

Över 60 min
(10 st.)
Gradera det:
genomsnitt 0, betyget 0 gånger
Små dessertkex med färskost
Små dessertkex med färskost

Ingredienser:

Botten

Fyllning:

40 gProvena Havre&Mörk Choklad Snack Biscuit
150 gvit choklad
200 gfärskost naturell
2 dlgrädde
1 tskvaniljsocker
1 dlflorsocker

Recept:

  1. Klä tio st. kakringar ca 6 cm i diameter med bakplåtspapper eller en plastfolie.
  2. Smält matfett.
  3. Smula kexen och blanda med matfett.
  4. Tryck fast blandningen på kakringarnas botten.
  5. Smula ner Havre-Mörkchokladkex.
  6. Smält choklad i micron, blanda då och då. Blanda till en jämn chokladsmet.
  7. Blanda ihop färskost, grädde och socker genom en sil och vispa till en jämn massa.
  8. Tillsätt smält choklad och blanda väl.   Till slut tillsätt resten av kexsmulorna.
  9. Häll fyllningen över kexbotten.
  10. Låt smakerna jämnas ut i kylskåpet.
  11. Ta bort kakringarna och plastfolien.

Prova också de här

Våra produkter som används i receptet

Kommentarer:

Add comment
Add comment

Nickname
Message